mandag den 30. januar 2012

The glow








Alting er iskoldt. Men på samme tid smukt, fint og skrøbeligt. Jeg er glad, smilende og i et næsten strålende humør. Det er lige før jeg tror det smitter! Da solen skinnede kom Emma og Jakob forbi. Det var hyggeligt at se dem. Emma og jeg gik en tur senere langs søen, og lyset var så uforklarligt smukt. Isen frossen, himlen klar og solen glimtende. Åh. Jeg har meget på hjerte, og glæder mig til at fortælle jer om det hele snart.

tirsdag den 24. januar 2012

Run away without trying







Det er  frostklart derude. Lidt sne har drysset fra himlen, mens vejret har forvandlet sig til en bidende kulde. Alting glimter, skinner og ser pænt ud. Dagene tæller jeg én for én, tripper, venter, sukker, glæder mig. Jeg vil allerhelst bruge de mørke eftermiddage, med at tegne stakke af tegninger, lægge dem i en lidt ukurant bunke og starte forfra igen. Måske tilsat noget god musik - og en stor kop kanel te.

torsdag den 19. januar 2012

Shadows fall behind you



De siger det er vinter. Det regner ganske vist, men hvor er sneen henne? Mine øjne fanger de bløde skyer, men ingen små fnug falder fra dem. Selvom det er bidende koldt, blæsende og små dryp falder fra himlen -så mangler landskabet sin eventyrlige hvide kappe. De seneste par dage har jeg spenderet med musik, tegninger, olivia, rare venner, lune kopper te og en glæde der venter lige forude. Tiden flyver afsted...

tirsdag den 10. januar 2012

Bright and early






Huhej hvor det går! Så blev det den tiende januar, og jeg nyder hver eneste evige dag, der bare flyver afsted. Jeg danser rundt til Foster The People og The New Spring, går ture mellem skoven og havet, pakker taske og cykler afsted i vinterkulden, sluger de sidste kapitler i en god bog, beundre min smilende kusine Kamille, sukker over naturen i fine farver, modtager brev fra udkantsdanmark, sender et afsted til Rita, har glade sommerfugle i maven over "om-tre-uger", smiler over Lines pæne tegninger, venter ivrigt på pakke fra udlandet, knipser små billeder med et polaroid kamera og har det godt.

onsdag den 4. januar 2012

A new episode in the book





Dagene flyver afsted og hov! Så blev der skrevet et nyt årstal på kalenderen. De sidste par mange dage der er gået kan beskrives i ord. Prikkede trøjer, musik (lyt lyt lyt), limemynte soda, breve til agnes og line, regndryp på ruden, københavn, lille wendy, tyk tåge set fra min altan, en fin grå jakke, små glæder, søde kamille og dampende the.